Helpdesk

E-mail ved klik på link
Anvendelse

Står du med mellemrum og mangler information om, hvor tit, hvorfra og hvornår dine sider bliver besøgt? Med denne service har du mulighed for at få et billede af besøgene på dine sider.

Indsæt en ekstra henvisning, hvormed du får tilsendt en E-mail, når der klikkes på et af dine link. Servicen er gratis og du kan anvende så mange du har lyst til.

Til top


Nødvendige felter

Metoden baserer sig på det klik brugeren foretager ved navigering på dit web-sted. Når der klikkes kan der foretages en registrering af klikket, som du kan blive informeret om, og samtidig en omstilling til den adresse, du ønsker brugeren skal besøge.

Det er til dette formål nødvendigt at du oplyser din E-mail adresse og det er samtidig nødvendigt, at du angiver, hvilken URL, brugeren skal stilles om til. Ingen andre felter er nødvendige, men andre er mulige.

Til formålet er oprettet nedenstående formular, hvor du kan få genereret din kode automatisk. Koden indsættes i stedet for den reference - URL - du ellers ville have anvendt.

Eksempel: <A HREF="http://www.k-web.dk/helpdesk/klikinfo.asp">Tekst som klikkes på</A> erstattes med <A HREF="http://www.k-web.dk/helpdesk/klikmail.asp?email=
dinmail@ditdomain.dk&url=http://www.k-web.dk/helpdesk/klikinfo.asp&
titel=Din+titel+her&indhold=Indhold+af+mail+her
">Tekst som klikkes på</A>

Den angivne URL skal være absolut og linien skal indsættes som en lang linie uden mellemrum.

Til top


Generering af kodestreng

Din E-mail:

URL, hvortil brugeren skal omstilles:

Evt. angivelse af dit navn:

Evt. titel på fremsendte E-mail:

Evt. indhold af den fremsendte E-mail:

 


Du har ikke genereret nogen kode

Til top

Du er besøgende nummer: 26350